четвер, 15 червня 2017 р.

Мовний табір у Рогачинській ЗОШ І-ІІІ ст.

В період міжнародної інтеграції освіти і науки без оволодіння іноземними мовами сучасна освіта існувати не може. Практичним та продуктивним вивченням іноземної мови є заняття у літніх мовних таборах. 
З 29 травня до 10 червня 2017 р. на базіРогачинської ЗОШ І-ІІІ ст. діяв мовний табір "Поліглот".



Учні брали активну участь у різноманітних мовних, інтелектуальних та спортивних іграх і змаганнях, квестах, вікторинах. Разом із вчителями-вихователями Качмарик І.М., Кутною М.П. та Сушко Н.Р. вони розучували сучасні пісні іноземною мовою, переглядали відеопрезентації, створювали проекти. 
особливо цікавими і змістовними були заняття у таборі разом із вчителем англійської мови Качмарик Іриною Михайлівною.  Найбільш захопливими завданнямидля дітей були квести великого маштабу, де учні поєднували  спорт, навчання і логічне мислення. Гра проводилася у дворі школи, тому використовували для розміщення малюнків дерева та архітектурні об’єкти на території школи. Конверти були позначені кольорами таким чином, щоб кольори відповідали кольорам команд. Завдання були виключно на іноземній мові. Учні самостійно створювали представлення своїх команд.
Різноманітність завдань, які проводилися в іншій обстановці, показали дітям можливість по-іншому вивчати іноземну мову. 

Немає коментарів:

Дописати коментар