понеділок, 19 червня 2017 р.

Мовний табір у Мечищівській ЗОШ І-ІІІ ст

Літній мовний табір для дітей – це чудова нагода не лише організувати дозвілля дитини в період канікул, але і дати їй можливість не знудитися від байдикування, а вдосконалюватися, розкривати творчий потенціал, підвищувати рівень англійської. З такою метою на базі Мечищівської ЗОШ І-ІІІ ст. було організовано літній мовний табір "Sunrise".








Відповідальними за організацію роботи мовного табору було призначено вчителів англійської мови Люшняк О.В. та Бездух Л.О. 
Робота літнього мовного табору була спланована за тематичними днями, а саме: "Відкриття табору", День спорту  "Sport Day", День розумника "the Day of Clever Man", День свят "the Day of Holidays", День сміху "Laughing Day", День прощання з табором "the Day of Farewell" та інші. Завдяки чому вдалося створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до вивчення англійської мови. 
Табір був успішним, тому що діти намагалися користуватися іноземною практично увесь час і стали більш впевненими у своїх мовних навичках. І, що найважливіше, запитання від учнів  «А наступного року табір буде?» дає надію, що вчителі зробили все правильно.

Немає коментарів:

Дописати коментар