пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Мовний табір у Рекшинському НВК

Останніми роками набуло популярності відвідування різноманітних оздоровчих таборів дітьми. Проте, не всі можуть поїхати у такий табір. Тому школярі з ентузіазмом  зустріли ідею провести літній мовний табір «Веселі канікули»  на базі їхньої рідної школи – Рекшинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів –ДНЗ».










Табірна зміна тривала 14 календарних днів: з 29 травня по 11 червня. З дітьми працювали вчителі німецької мови Гамуга Г.П., Пришляк М.М. та вчитель англійської мови Торган О. М. і вихователі Ткач М.І., Бобало М.В. Учасники – діти 5-7 класів – сформували дві команди: «Переможці» та «Лідери». Кожен день був тематичним: «День рідної землі», «День Німеччини», «День Великобританії», «День захисту дітей»,  «День дружби», «День фантазії» та ін. Для учнів були підібрані та розроблені цікаві вправи та завдання з німецької та англійської мов, враховуючи специфіку роботи табору.
Проводилися рухливі ігри, гра-квест із завданнями по всій території школи, творчі завдання, співали пісні. В особливому захваті діти були від гри «Модниця» та «Полювання на всяку всячину». У такій невимушеній веселій атмосфері без оцінювання учні вільно себе почували й легко могли долати психологічний та мовний бар'єр.

Немає коментарів:

Дописати коментар